kinderen zonder sponsor - deel 2    

  Madeleine, Dina en YuboMadeleine (12), Dina (10) en Yubo (6) verloren hun vader en na verloop van tijd ook hun moeder. Zij werden toen ondergebracht bij hun grootvader van 68 en hun overgrootmoeder van 105, die bovendien blind en doof was. Dit was een onmogelijke situatie. De Kinderbescherming heeft ons daarom gevraagd deze kinderen op te nemen. Madeleine gaat naar P6, Dina naar P4 en Yubo naar P1.


                Winny Ejang
 
Winnie zit op de Pabo, eerste jaar en is 20 jaar oud. Winny is het zusje van Kenneth Aguma, de jongen die aan epilepsie lijdt en in het vuur is gevallen. Haar oudere broer Morris was ook in ons programma en is de opleiding van loodgieter gaan volgen. Winnie woont in House of Hope en is een gelukkig meisje. 

                Isaac Ongom
x


Isaac: 6 jaar geleden kwam hij bij ons. Hij zit in het eerste jaar technische school, opleiding metselaar. Hij is 17 jaar. Isaac lijdt aan epilepsie en we vonden hem 6 jaar geleden thuis. Hij heeft wel een moeder, maar was totaal verwaarloosd en aan zijn lot overgelaten. We mochten hem meenemen en nu gaat het geweldig goed. Hij neemt zijn medicijnen op tijd elke dag in en heeft lol in het leven. 

                    Gad Odur
x
Gad Odur S2 16 jaar

Gad zit nu in S4, hij is 18 jaar.
         

Wilt u meer informatie over 1 van deze kinderen? Neem dan contact met ons op!

Terug naar pagina 'Helpt u mee?'