Linda's Kids    

"This is who we are"

Wat is er hard gewerkt aan deze CD en met zoveel enthousiasme !

Eind juli 2010 kwamen er 3 Nederlandse muzikale vrijwilligsters en die namen het project onder hun hoede. Er bleek hier in Lira zowaar een opnamestudio te zijn en de producers werden met de dag enthousiaster als de kinderen weer kwamen inzingen.

De school werkte ook mee. De muziekleraar, Paul, schreef zelfs 1 van de nummers. Met zo’n 40 kinderen werd dit resultaat uiteindelijk bereikt en we zijn er wat trots op!
Er is zelfs een filmpje op YouTube te zien over hoe deze CD gemaakt werd! Klik op
CD Presentatie Het LindA Project.

 

De CD is uitgegeven naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Het LindA Project. De titel: This is who we are (dit zijn wij), uitvoerenden: LINDA’S KIDS. We zijn afgeweken van de naam Liberty Choir, daar de kinderen dat helemaal niet zagen zitten. Ze noemden zichzelf liever LindA’s Kids. De reguliere donateurs ontvangen de CD gratis.

Overige geďnteresseerden kunnen de CD bestellen via het secretariaat of via info@hetlindaproject.nl. Ze kosten € 7,50 per stuk. We willen graag een heleboel CD’s verkopen, zodat het schoolgeld voor volgend jaar weer veilig is gesteld.    
 
Mocht u wel een reguliere donateur zijn, maar geen CD hebben ontvangen, trek dan even aan de bel! Het kan zijn dat we geen postadres van u hebben (alleen een emailadres), geef dit dan even aan ons door.
 
We hopen dat u heel veel luisterplezier gaat beleven aan onze CD!